Home / Blog / Configureer je droompod in 3D

Het is zo ver, de 3D configurator is gelanceerd. Vanaf nu kan je deze tool gebruiken om zelf je pod samen te stellen, de prijzen te zien maar vooral om een realistisch beeld te krijgen van je toekomstige tuinkantoor of tuinkamer.

Na maanden van ontwikkelen zijn eind 2022 de eerste gebruikers aan de slag gegaan met de eerste demo versie van onze 3D configurator. Op basis van feedback van deze eerste gebruikers hebben wij de tool weer verbeterd en geoptimaliseerd en vandaag is dan de dag dat we de 3D configurator officieel lanceren.

Stapsgewijs loop je door de verschillende mogelijkheden en daarmee krijg je direct een realistisch beeld van hoe jouw OPUS pod er uit kan komen te zien. De prijzen zijn transparant, dus je ziet bij elke keuze die je maakt ook de impact op de totaalprijs van de pod. Klaar met configureren?  Dan kun je met 1 klik op de knop direct een offerte aanvragen! 

Wil je deze tool eens uitproberen? Klik dan op onderstaande knop. 

Waarom een 3D configurator?

Wij begrepen van veel klanten en website bezoekers dat een configurator erg handig en zo niet noodzakelijk is bij het uitkiezen van een tuinkantoor of tuinkamer. Wij hebben de belangrijkste redenen op een rijtje gezet, maar voel je vrij om het zelf te ontdekken uiteraard!

  • Elke pod is uniek. Met meer dan 100 pods in het land hebben wij nog geen enkele keer precies dezelfde pod gebouwd. De 3D configurator geeft jou honderden verschillende combinaties van onze OPUS pods, kies zelf welke het beste bij jou past. 
  • Een perfect start punt. Hoewel de configurator uitgebreid is, is deze niet volledig en dat zal zo blijven. We blijven altijd open staan voor maatwerk. Deze 3D configurator geeft je wel een goed vertrekpunt om met ons jouw droom pod verder te ontwikkelen.  
  • Jij zit aan de knoppen. Probeer de 3D configurator een aantal keer en ontdek wat voor jou de best mogelijke oplossing is. Door stap voor stap te ontdekken wat de mogelijkheden zijn, kan je het langzaam tot je laten inwerken.
  • Transparant. We bouwen, 100% in Nederland, een hoogstaand product met duurzame en kwalitatieve materialen. We zijn eerlijk over onze prijsopbouw, zodat je precies weet wat de verschillende opties kosten. 
  • Oriënteren: Met behulp van de configurator willen we de klant het oriëntatie proces doen versnellen en veel gemakkelijker maken. Doordat alle opties worden getoond en gevisualiseerd, inclusief de bijbehorende prijzen, kunnen er sneller keuzes worden gemaakt.

Bekijk hieronder een snelle weergave van de mogelijkheden van onze nieuwe 3D configurator. Je begint met het kiezen van de modellen en de gewenste afmetingen, daarna kies je alle opties om je pod te personaliseren en je eindigt met het opvragen van je offerte!

De eerste reacties op de 3D configurator

De eerste reacties van onze klanten zijn tevens veelbelovend en leuk om te delen. Wij zien nu al dat het gebruikersgemak van de configurator wordt beoordeeld met een 4,8/5. Dit komt mede door de snelheid en duidelijkheid van de tool. Daarnaast zou ruim 85% de tool aanbevelen aan anderen die momenteel aan het oriënteren zijn op een tuinkantoor of tuinkamer. Wij gebruiken de reacties om de configurator te blijven optimaliseren. Hieronder een kleine greep uit deze reacties: 

  • “De configurator werkt heel goed trouwens, gaaf. Maakt ons nog enthousiaster.”
  • “Ik kreeg direct een idee van wat een pod precies is en wat alle mogelijkheden zijn. Via brochures is dit veel moeilijker”
  • “Duidelijk, simpel en stapsgewijze opbouw Opus Pod. Het werkt sneller en is makkelijker dan staren naar plattegronden”
  • “Als je begint met oriënteren is het heel lastig een inschatting te maken van de kosten, dit helpt erg in het beslisproces om verder te gaan”.

Wat kan je samenstellen in de 3D configurator?

Met deze tool kan je de pod samenstellen zoals jij het wil! Denk aan een compact tuinkantoor waar je de ideale thuiswerkplek kan creëren. Ook kan je aangeven of je een van onze sanitaire voorzieningen wil toevoegen. Denk aan een gastenverblijf in de tuin met een badkamer, een praktijkruimte aan huis met toilet of een tiny house met keukenblokje.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de 3D configurator? Of heb je vragen over de 3D configurator? Neem contact met ons op. Of wil je gewoon beginnen met het samenstellen van je pod? Succes en veel plezier! Wil je nog wat inspiratie over hoe het er uiteindelijk uit zal zien in je tuin, bekijk onze social media kanalen: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Meer informatie over de pods?
Ontvang prijsindicatie
Bekijk de pods in het echt