Home / Reviews
Logo

120+
tevreden klanten

Onze klanten beoordeelden ons gemiddeld met een 9.8. Lees hier wat zij schrijven over ons product en service.
TrustpilotGoogle
Tim en Annemarie17-3-2023
Wij kwamen bij Opuspod terecht bij de zoektocht naar een vrijstaande kantoor in onze tuin. Het ontwerp sprak ons aan, en ook de mogelijkheden om daarin nog aanpassingen te maken. We zijn altijd zeer goed geholpen in het proces, zowel bij aankoop, neerzetten als nu een jaar later bij wat nazorg. Nog steeds heel erg tevreden met de POD in onze tuin en het team dat het verzorgd heeft. Zeer aan te raden!
Lees meer
Tuinkantoor Brabant
Romy en Vincent16-3-2023
Super blij met onze Opus Pod! Geweldige service, vriendelijke mensen, duidelijke afspraken en communicatie. Heel erg bedankt!
Lees meer
Review Romy
Nicolas13-3-2023
We zijn super blij met onze pod (beta 5x3.5). Een geweldige unit voor een tuinkantoor met een aangebouwde schuur. De levering in Rotterdam was perfect en met alle zorg die nodig was. Een uitstekende klantenservice. Bedrijf te vertrouwen 100%.
Lees meer
Ronald13-2-2023
Ik heb eerder een, zeer positieve, recensie geschreven over het aankooptraject en de plaatsing van mijn POD. Minstens zo belangrijk is natuurlijk de 'nazorg' en ook dat is perfect geregeld! Mijn airco was stuk en vanuit de leverancier ging het lang duren voordat iemand langs kon komen. De actie werd daarna direct overgenomen door Opus Pod zelf. De vaste leverancier van de Airco's voor de verschillende POD's heeft daarna, in goed overleg met genoemde leverancier, direct actie genomen. Na een rit van ruim 2 uur stond kort daarna Dave (Lunenburg Airco Service) voor de deur. De airco was niet meer te repareren maar werd direct vervangen. TOPService!
Lees meer
Celine en Marnix6-1-2023
Wij hadden een zeer positieve ervaring met Opus. Vanwege de persoonlijke benadering en flexibele en transparante communicatie hadden we vanaf het eerste moment veel vertrouwen in de samenwerking. Thomas en het team hebben ons uitstekend geholpen, onder andere werd er goed meegedacht over hoe we onze specifieke wensen konden integreren in de opzet van de pod. Ook op aspecten (vergunning/fundering) die specifiek zijn voor de locatie (Amsterdam) werd goed geanticipeerd. De bereikbaarheid en dienstbaarheid in geval van vragen was uitstekend, en Thomas is meerdere keren persoonlijk langs gekomen om een en ander op locatie in kaart te brengen. We voelden ons in het gehele proces goed ondersteund en de turn-key opzet waarbij veel praktische zaken uit handen worden genomen (o.a. vergunningsaanvraag) sloot perfect aan bij onze huidige situatie met kleine kinderen. We zijn super blij met het resultaat; het mooie design, de strakke afwerking en de comfortabele omgeving maken het tot een heerlijke plek in de tuin. Ook na plaatsing blijven de lijnen kort en wordt er snel geacteerd als er nog kleine aanpassingen moeten plaatsvinden. Kortom raden wij Opus van harte aan!
Lees meer
Tuinkantoor Amsterdam
Erik3-11-2022
We hebben nu ongeveer een maandje een Pod in de tuin staan en zijn er erg blij mee. Ondanks dat de herfst ingezet is is het (zonder verwarming aan te zetten) een prettig klimaat om in zitten (werken of bv hapje eten). Het traject voordat de Pod geleverd werd was top. Bob en collega’s hebben ons op een hele prettige en professionele wijze begeleid tijdens de aankoop en bouw van de Pod, en al onze maatwerk verzoeken perfect verwerkt. Ze denken goed mee en hebben altijd erg snel gereageerd op de vele vragen die we op ze afgevuurd hebben. Al met al een fijn traject met top resultaat!
Lees meer
Madeline22-9-2022
We hebben onze OPUS Pod nu ruim een half jaar en we zijn er erg blij mee. We gebruiken het als kantoor en als extra TV/slaap kamer. De verlichting is perfect en ook de verwarming werkt goed. De afwerking is mooi zowel van binnen als van buiten. De plaatsing van de Pod (midden in Amsterdam, dus best een uitdaging) ging heel soepel. We raden het van harte aan!
Lees meer
Tuinkamer Amsterdam Opus Pod
Jogchum en Lisette3-9-2022
De POD staat inmiddels al een tijdje in onze tuin en ik kan niet anders zeggen dan: het is super fijn om inde POD te vertoeven en te werken. Lekker koel in de zomer, lekker warm in de winter. We zouden dit avontuur zo weer aandurven met opusPOD! De dag dat de POD geplaatst ging worden verliep niet helemaal vlekkenloos met name door een foutieve inschatting door de partij die de kraan verhuurde (wat niet de reguliere partij was). Dit is echter door het team van opusPOD en hun vaste transporteur prima opgelost, het duurde ietjes langer (een paar uur) maar hij staat wel mooi op zijn plek! Thomas en Roy hebben ons in het hele proces goed begeleid, en stonden altijd klaar voor vragen en opmerkingen. Het hele ontwikkelproces is soepel verlopen en alles was bespreekbaar. We kregen regelmatig updates en zelfs af en toe een foto van hoe het er uit zag. En onze wens om met twee personen tegelijk in de POD te kunnen werken: dat bevalt meer dan prima!
Lees meer
Bram3-9-2022
Top bedrijf, alles tot in de puntjes geregeld! Vakmannen met een uitstekende customer service. Alles op maat afgestemd op onze wensen. We zijn super blij met het resultaat!
Lees meer
Tuinkantoor Amsterdam

Een (werk)plek voor jezelf, in je eigen tuin.

Overdag een thuiskantoor, in het weekend hobbyruimte, game-room voor de kids of een extra (slaap)kamer voor gasten. Ontdek de ruime mogelijkheden met onze tuinkantoren en tuinkamers in onze brochure.