Home / Reviews
Logo

120+
tevreden klanten

Onze klanten beoordeelden ons gemiddeld met een 9.8. Lees hier wat zij schrijven over ons product en service.
TrustpilotGoogle
Celine6-1-2023
Wij hadden een zeer positieve ervaring met Opus. Vanwege de persoonlijke benadering en flexibele en transparante communicatie hadden we vanaf het eerste moment veel vertrouwen in de samenwerking. Thomas en het team hebben ons uitstekend geholpen, onder andere werd er goed meegedacht over hoe we onze specifieke wensen konden integreren in de opzet van de pod. Ook op aspecten (vergunning/fundering) die specifiek zijn voor de locatie (Amsterdam) werd goed geanticipeerd. De bereikbaarheid en dienstbaarheid in geval van vragen was uitstekend, en Thomas is meerdere keren persoonlijk langs gekomen om een en ander op locatie in kaart te brengen. We voelden ons in het gehele proces goed ondersteund en de turn-key opzet waarbij veel praktische zaken uit handen worden genomen (o.a. vergunningsaanvraag) sloot perfect aan bij onze huidige situatie met kleine kinderen. We zijn super blij met het resultaat; het mooie design, de strakke afwerking en de comfortabele omgeving maken het tot een heerlijke plek in de tuin. Ook na plaatsing blijven de lijnen kort en wordt er snel geacteerd als er nog kleine aanpassingen moeten plaatsvinden. Kortom raden wij Opus van harte aan!
Lees meer
Tuinkantoor Amsterdam
Erik3-11-2022
We hebben nu ongeveer een maandje een Pod in de tuin staan en zijn er erg blij mee. Ondanks dat de herfst ingezet is is het (zonder verwarming aan te zetten) een prettig klimaat om in zitten (werken of bv hapje eten). Het traject voordat de Pod geleverd werd was top. Bob en collega’s hebben ons op een hele prettige en professionele wijze begeleid tijdens de aankoop en bouw van de Pod, en al onze maatwerk verzoeken perfect verwerkt. Ze denken goed mee en hebben altijd erg snel gereageerd op de vele vragen die we op ze afgevuurd hebben. Al met al een fijn traject met top resultaat!
Lees meer
Madeline22-9-2022
We hebben onze OPUS Pod nu ruim een half jaar en we zijn er erg blij mee. We gebruiken het als kantoor en als extra TV/slaap kamer. De verlichting is perfect en ook de verwarming werkt goed. De afwerking is mooi zowel van binnen als van buiten. De plaatsing van de Pod (midden in Amsterdam, dus best een uitdaging) ging heel soepel. We raden het van harte aan!
Lees meer
Tuinkamer Amsterdam Opus Pod
Jogchum Lisette3-9-2022
De POD staat inmiddels al een tijdje in onze tuin en ik kan niet anders zeggen dan: het is super fijn om inde POD te vertoeven en te werken. Lekker koel in de zomer, lekker warm in de winter. We zouden dit avontuur zo weer aandurven met opusPOD! De dag dat de POD geplaatst ging worden verliep niet helemaal vlekkenloos met name door een foutieve inschatting door de partij die de kraan verhuurde (wat niet de reguliere partij was). Dit is echter door het team van opusPOD en hun vaste transporteur prima opgelost, het duurde ietjes langer (een paar uur) maar hij staat wel mooi op zijn plek! Thomas en Roy hebben ons in het hele proces goed begeleid, en stonden altijd klaar voor vragen en opmerkingen. Het hele ontwikkelproces is soepel verlopen en alles was bespreekbaar. We kregen regelmatig updates en zelfs af en toe een foto van hoe het er uit zag. En onze wens om met twee personen tegelijk in de POD te kunnen werken: dat bevalt meer dan prima!
Lees meer
Bram3-9-2022
Top bedrijf, alles tot in de puntjes geregeld! Vakmannen met een uitstekende customer service. Alles op maat afgestemd op onze wensen. We zijn super blij met het resultaat!
Lees meer
Tuinkantoor Amsterdam
Jeroen22-8-2022
Ik maak nu een maand dagelijks gebruik van mijn OpusPod en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer, zeer tevreden ben. Niet alleen over de kwaliteit van de pod zelf, maar zeker ook de service die gedurende het hele proces geleverd is! Er is veel en vaak contact geweest, er zijn meerdere aanpassingen gedaan, en niets was teveel. Ik kan het team van OpusPod aan iedereen aanraden en ik zou een volgende keer weer bij hun gaan shoppen voor een thuiskantoor!
Lees meer
Tuinkantoor Vleuten
Michel22-7-2022
Sinds 2 weken hebben wij een Opuspod in onze tuin. Vanaf de dag dat wij contact zochten, tot aan nu zijn wij erg tevreden over de klantvriendelijkheid van het bedrijf. Gemakkelijk te bereiken, transparant en snelle acties! Hierdoor hebben wij een pod die compleet is aangepast naar onze wensen. De pod is op en top afgewerkt door de vakmensen van Opus en de nazorg is top! Wij zijn erg blij met onze pod en de geboden service! Een pracht staaltje vakmanschap.
Lees meer
Daniël22-7-2022
Wij hebben een uitstekende ervaring gehad met Opus Pods. Het proces was van begin tot eind erg goed met telkens voldoende ruimte voor overleg. Er wordt snel gereageerd en actief meegedacht zodat het tuinkantoor nu ook echt precies op onze wensen aansluit. Wij hebben bijv. een afwijkende maat en een additioneel dakraam laten plaatsen. Ook voor de schroeffundering waren aanpassingen mogelijk. Tot slot natuurlijk onwijs blij met de kwaliteit en de uiteindelijke look in onze Amsterdamse tuin; er wordt elke dag in gewerkt ;-)
Lees meer
Klein Tuinkantoor Amsterdam
Dennis10-6-2022
Since the start of the Corona Crisis, I have been working from home almost full time. Although the Rabobank offices have been re-opened, our Rabobank@Anywhere program entices is to not go back to the office for 5 days a week again, but combine the positive points from working from home and at the office. What I noticed during the last year while working from home, is that I found it more difficult to distinguish between work and private time, because everything was in de same building. I really like to have a physical separation between the two. Therefore, I decided to add an addition building to our property, which focuses on a good environment for mee to work. After a extensive search on the internet, I decided to order a home office from OPUS - the home office pod. Next to a great design and a quality product, I really enjoyed the personal touch of the owners, Roy and Thomas. Excellent advice, customer centric, transparant and flexible. They said they would deliver mid-October and indeed, today they did. And I can testify, it’s really plug and play, after the touchdown of the pod, it took 5 minutes tonhave electricity and internet connection running. Great works, guys. Next few days, I’m going to focus on the interior decorating and laying the stones around the office pod. Going to be lots of fun to fill it op with a lot of high tech gadgets. As they say: the only difference between men and boys is the size of their toys !!!
Lees meer

Een (werk)plek voor jezelf, in je eigen tuin.

Overdag een thuiskantoor, in het weekend hobbyruimte, game-room voor de kids of een extra (slaap)kamer voor gasten. Ontdek de ruime mogelijkheden met onze tuinkantoren en tuinkamers in onze brochure.