Home / Vakmanschap

Vakmanschap, flexibiliteit en persoonlijke aandacht

Dat is waar wij voor staan. Jouw wensen staan bij ons centraal en wij staan vanaf het eerste contact tot jaren na levering voor je klaar om met onze pods een unieke plek in jouw tuin te creëren. Een plek waar jij kunt werken, ontspannen en genieten.

Het is onze missie om van thuiswerken een succes te maken. Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek. OPUS – home office pods is een mede-initiatief van Tielemans Tuinhout, een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gepassioneerd leverancier is van houten buitenverblijven door heel Nederland. Gedurende de corona pandemie zijn wij gestart met het bouwen van kwalitatief hoogwaardige en moderne tuinkantoren. Inmiddels hebben wij ruim 100 OPUS pods geplaatst door heel Nederland en zijn daarmee de grootste leverancier van tuinkantoren in Nederland. Wij leggen hier graag wat meer uit over onze werkwijze.

Wij hebben op deze website zo veel mogelijk foto’s en informatie verzameld om jou een goed beeld te geven van onze OPUS pods. Kijk dus rustig rond en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden met onze tuinkamers. Heb je zelf iets in gedachten wat er nog niet tussen staat? Geef het bij ons aan dan proberen we met je mee te denken.

Klanten beoordelen ons met een 9,8 uit 10 en waarderen ons onder andere vanwege de volgende eigenschappen:

100% in Nederland gebouwd

Transparant

Meedenkend en ontzorgend

Vast netwerk met ervaren partners

Hoe wij werken

Wij werken in de basis met 2 modellen pods: de Alpha en de Beta. Beide modellen zijn in verschillende standaard maatvoeringen verkrijgbaar, maar ook hierbij is maatwerk mogelijk. De Alpha leent zich uitstekend voor de functie van tuinkantoor terwijl model Beta pod door onze klanten vaker wordt gekozen omdat deze perfect als multifunctionele tuinkamer kan dienen, zeker als je hier een schuifpui of openslaande tuindeuren in opneemt. Nadat je bij ons een brochure of offerte aanvraagt, of direct contact met ons hebt opgenomen; gaan wij graag aan de slag om je wensen, maten en voorkeuren op te nemen om zodoende jouw perfecte tuinkantoor of tuinkamer te ontwerpen. Wij denken graag met je mee over de verschillende opties:
  • Waar we de OPUS pod het beste in jouw tuin kunnen plaatsen om de fijnste (werk)plek te creëren.
  • Moeten we de OPUS pod spiegelen of met plat dak leveren om hem in jouw tuin beter tot zijn recht te laten komen?
  • We geven je graag advies over de verschillende opties die je bij ons hebt om de pod volledig naar je eigen wensen in te richten, te denken aan: schuifpui of openslaande tuindeuren, climate control, vloerverwarming, raampartijen, een sedum-dak of zonnepanelen, toilet en/of keukenblok, etc.
  • Aanvullende wensen die we voor je kunnen verzorgen om de pod in jouw tuin te laten stralen. Zo denken we graag in een groter totaalproject. Denk aan het afwerken van een bestaande berging in dezelfde stijl, of de pod in dezelfde kleur als de (houten) woning.
  • We kijken naar je woonsituatie en ligging van de tuin om een passende prijs te geven voor het vervoer van OPUS pod en de te gebruiken funderingstechniek.
  • Heb je specifieke wensen? We zijn dol op nieuwe dingen. Omdat we alles in eigen beheer produceren kunnen we vaak aan jouw wensen voldoen.

Lokale productie van jouw tuinkantoor

Onze OPUS pods worden volledig ‘prefab’ gebouwd in onze eigen productiehal in Nistelrode (Brabant). Wij werken uitsluitend met goed geschoolde vakmensen, lokale onderaannemers en hebben de gehele keten in eigen beheer. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen, het product continue verbeteren én zorgen we voor een zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk bouwproces.   De productie van jouw OPUS pod duurt +/- 15 weken. Gedurende het bouwproces zullen we je updates geven over de voortgang van jouw tuinkantoor. Daarnaast ben je elk moment welkom om de voortgang van je pod te bekijken in onze (vrij toegankelijke) productiehal, wij kennen geen geheimen en staan voor ons kwalitatieve product.   Voor de fundering en het transport werken wij met vaste partners, dit zijn specialisten waarbij geen uitdaging te gek is en die net als wij staan voor volledige ontzorging. Zij werken niet met standaard oplossingen, maar bieden op basis van jouw situatie een maatwerkoplossing. Spreekt onze Brabantse nuchterheid je aan en ben je gecharmeerd van onze pods? Neem contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk op weg naar een prachtige tuinkamer of tuinkantoor.  

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.