Home / Projecten / Praktijkruimte in Hoevelaken

Een praktijkruimte in Hoevelaken, een coaching praktijk aan huis kan voor veel coaches een droom zijn. Het biedt de mogelijkheid om werk en privé te combineren, kosten te besparen en een unieke sfeer te creëren voor cliënten. Een vrijstaand tuinkantoor kan daarbij een fantastische oplossing zijn, waarbij je professioneel en comfortabel kunt werken. Zo ook voor deze klant in Hoevelaken. Hij heeft een coaching praktijkruimte in Hoevelaken waar hij 1-op-1 cliënten ondersteunt. Een belangrijk aspect voor zijn werkruimte is dus een comfortabele sfeer.

Coaching praktijk aan huis in Hoevelaken
Coaching praktijk aan huis in Hoevelaken

De praktijkruimte in Hoevelaken lijkt net een aanbouw

Dit vinden wij mooie projecten. Er is goed nagedacht over de plaatsing van dit tuinkantoor. Wij geven altijd aan dat er in 9 van de 10 gevallen geen vergunning nodig is voor het plaatsen van onze tuinkantoren, mits het op het achtererf staat. Zoals je op de foto’s kan zien staat dit tuinkantoor naast het huis. Door na te gaan bij de gemeente of het kadaster kan je ontdekken waar de bebouwing mag komen te staan.

In dit geval was de zijkant van het huis ook achtererf en mocht de pod daar komen te staan. De architectuur van onze pods sluit prachtig aan bij de bouw van de woning. Hierdoor lijkt het net een aanbouw. Er is gekozen voor een schuin dak, waarbij de hoge kant tegen de woning staat. Daarnaast zijn er extra latten meegenomen tijdens de plaatsing om deze tussen de pod en het huis te bevestigen. Hierdoor lijkt het nóg meer een aanbouw in plaats van een vrijstaande tuinkamer. 

Praktijkruimte in Hoevelaken aan huis
Praktijkruimte in Hoevelaken aan huis

Riante ruimte én een toilet

Een Alpha 3 x 5 m waarbij de binnenruimte is vergroot door het voorportaal te verkorten. Deze praktijkruimte in Hoevelaken heeft aan beide korte zijdes een toegangsdeur. Aan de ene kant dubbele openslaande deuren en aan de andere zijde een enkele toegangsdeur. Wanneer je door de enkele toegangsdeur binnenkomt, heb je direct aan de rechterhand een toiletruimte inclusief fontein met kraan. Ideaal voor de functie van deze thuiswerkplek. Om extra comfort toe te voegen aan de ruimte, de klant en de cliënten die over de vloer komen, is er een Climate Control System geselecteerd. 

De samenstelling van deze praktijkruimte in Hoevelaken is perfect voor deze coach. Zo kan hij uit huis stappen en zo de pod binnenstappen. De voordelen van een coaching praktijk aan huis lees je in dit artikel. 

Ben jij nou ook geïnteresseerd in een praktijkruimte aan huis, voor welk beroep dan ook . Laat het ons weten en wij kijken graag mee naar een geschikte oplossing. Je kan naar onze contactpagina gaan, de 3D configurator invullen of vrijblijvend een brochure aanvragen

"Vanaf het eerste contact met Jordy hadden we het gevoel van vertrouwen in de samenwerking. Voorafgaand aan de bouw werd meegedacht over hoe om onze specifieke wensen te integreren in de design en opzet van de Pod. Op indrukwekkende wijze en met veel precisie, vakmanschap én ervaring werd de pod op de millimeter precies geplaatst. Na plaatsing werd een waterleiding probleem (onze loodgieter heeft een verkeerde leiding aangelegd) ook nog kostenloos opgelost door Opus. Het product is van top kwalitiet en het mooie design, de strakke afwerking en de comfortabele omgeving maken het tot een heerlijke plek om clienten te ontvangen. Over de service alleen maar lovende woorden waar veel bedrijven van kunnen leren. Dank Jordy en team. Kortom, we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en raden Opus van harte aan." Hugo, Hoevelaken
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt