Home / Projecten / Tuinkantoor in Apeldoorn

Tuinkantoor in Apeldoorn voor ondernemer

Een handige en technische ondernemer wilde een tuinkantoor in Apeldoorn waar hij zelf nog het een en ander wilde klussen ofwel personaliseren. Typisch een gevalletje: maatwerk. Dit vinden wij altijd een leuke uitdaging. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden en zullen dan samen met jou op zoek gaan naar de meest ideale oplossing. In dit geval had de klant dus zelf aangegeven om het een en ander zelf te willen aanpassen. Met zijn technische beroep was dit geen grote uitdaging, maar de voorbereiding achter de schermen was hier wel een cruciaal onderdeel van.

Smart Home (Office pod)

Deze klant is gehecht aan zijn eigen Smart Home systeem: Domotica. Dit is een systeem waarmee hij zijn slimme apparaten mee kan bedienen via zijn telefoon. Hiermee kun je dus vanaf de bank je gordijnen bedienen, je lievelingsmuziek aanzetten en uiteraard de verlichting in het hele huis en de pod bedienen. Daarom is er met deze klant afgestemd dat de elektrakabels zijn aangelegd maar dat hij zelf het schakelmateriaal aan legt. Dit tuinkantoor in Apeldoorn heeft nu de juiste bedrading om het systeem perfect te laten werken.

Tuinkantoor in Apeldoorn
Tuinkantoor in Apeldoorn
Tuinkantoor in Apeldoorn
Tuinkantoor in Apeldoorn

Meerwerk

Naast dat de vakmannen wat minder moesten doen in de afwerking van deze pod. Hebben ze bij andere onderdelen wat meerwerk. Onder het maatwerk valt ook werken naar de wensen en behoeften van de klant. Onze pods worden standaard met bepaalde onderdelen gebouwd. Hier valt ook het deurbeslag onder. Echter had deze klant uit Apeldoor de voorkeur voor speciaal veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Vaak zijn er dan twee mogelijkheden. Wij bestellen zelf het materiaal, in dit geval het deurbeslag, of de klant levert zelf het gewenste materiaal. Dit tuinkantoor in Apeldoorn is op deze manier gepersonaliseerd. Maar er zijn veel meer mogelijkheden om je tuinkantoor te customizen.

Tuinkantoor in Apeldoorn
Tuinkantoor in Apeldoorn

Naast het alternatieve deurbeslag, is er ook gevraagd voor extra specifieke elektra buizen. Dit heeft ook te maken met het Smart Home systeem waarmee de klant werkt. Zo zie je maar weer dat maatwerk hoog in ons vaandel staat en dat het soms simpele oplossingen zijn. Wij raden altijd aan om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Heeft dit tuinkantoor in Apeldoorn je aandacht getrokken?Neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Ook geïnteresseerd in een tuinkantoor met toilet in Amsterdam met maatwerk en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest.

"Wat is het elke dag weer een genot om in deze tuinpod te mogen werken. Door het steeds meer thuiswerken in coronatijd en doordat alle kamers in huis in gebruik zijn op zoek gegaan naar een betaalbaar en esthetisch alternatief 'buitenshuis'. Al vrij vlot hadden wij onze zinnen gezet op de Opuspod; Een architectonisch ontwerp, natuurlijke materialen, ruim, licht en binnen ons budget. Vlot en vlekkeloos traject. Uiteraard was het daarna wel even wachten maar ons geduld werd in januari beloond met het plaatsen van onze eigen Beta 4x3 pod." Jeriël, Apeldoorn
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt