Home / Projecten / Tuinkantoor in Everdingen

Op het randje van de provincie Utrecht staat een tuinkantoor in Everdingen. De pod staat op het platteland, met een prachtig weids uitzicht op de natuur. Het gaat hier om een Alpha 3,4 bij 5. Het was de eerste keer dat een pod breder dan 3 meter is gemaakt. Een primeurtje dus. Deze uitvoering heeft 3 verticale ramen naast elkaar waardoor er veel daglicht naar binnen schijnt.

Veel daglicht

Dit tuinkantoor in Everdingen laat veel daglicht naar binnen. Dit heeft veel verschillende voordelen:

  • Het is een stuk goedkoper dan de energie die kunstverlichting verbruikt.
  • Als je gedurende de dag voldoende daglicht ziet, verbeterd de slaapkwaliteit.
  • Betere slaap zorgt weer voor een betere prestatie en focus, en daar werkt daglicht ook in mee. Door daglicht heb je een beter concentratievermogen.
  • Ook zorgt daglicht er voor dat het interieur er nog mooier uit ziet. Zeker als het zonnetje naar binnen schijnt!

Dan heeft dit tuinkantoor in Everdingen ook nog eens een prachtig uitzicht. Ook een zeer gegronde reden om voldoende ramen te selecteren voor in de pod.

Tuinkantoor in Everdingen

Alle opties op een rijtje

Wij bieden een standaard pakket aan maar daar zijn ook aanpassingen in te verkrijgen. Deze klant heeft een mooie balans tussen het standaard pakket en wat luxere aanpassingen. Onder andere het verkorten van het voorportaal, van 75cm naar 45 cm. Dit zorgt voor een net wat grotere binnenruimte zonder dat het design wordt verstoord. Het is een bredere pod geworden dan dat we standaard aanbieden. Zoals hierboven genoemd is dit de eerste pod die breder is dan 3 meter, namelijk 3,40 meter. En er is een extra stopcontact toegevoegd. Met de keuze voor een Climate Control Systeem zit deze ondernemer er altijd comfortabel bij. Zowel in de zomer als in de winter.

Het tuinkantoor in Everdingen heeft wel de standaard deuropening en heeft daarna gekozen voor 3 verticale ramen aan de lange zijde van de pod. Er is gekozen voor witte wanden. Bij de keuze voor de donkere vloer optie, zijn de witte plinten geselecteerd. Een heel fris interieur, zeker met al dat daglicht.

Tuinkantoor in Everdingen

Op bovenstaande foto’s vallen de latten nog meer op! Hoe gaaf ziet dit er uit, met het zonlicht? Ook zie je op de linkerfoto de Airco buiten unit. Wij bouwen daar een box omheen in dezelfde stijl, dus met dezelfde gevelbekleding, als de rest van het tuinkantoor in Everdingen.

Ben je direct overtuigd van een tuinkamer of tuinkantoor en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, ontwerp dan direct je droom pod in onze 3D configurator! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op InstagramFacebookLinkedInTikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt