Home / Projecten / Tuinkantoor in Utrecht

In een van de nieuwbouwwijken in Utrecht staat dit prachtige tuinkantoor, een Beta 3 x 3. Deze ruim opgezette wijk is een OPUS – home office pod rijker. Ook de tuin ligt er gelijk prachtig bij! Dit is een relatief ruim tuinkantoor met ruim 6 m2 binnenruimte. Het ziet er van buiten gelikt uit, maar ook van binnen is het een comfortabele ruimte om te zitten. De klant heeft gekozen voor een tuinkantoor met elektrische verwarming.

Eenvoudige plaatsing

Doordat de wijk ruim is opgezet, ging de plaatsing van dit tuinkantoor in Utrecht zeer soepel. Geen last van voorbijrazend verkeer, geen vergunning nodig en niet al te veel grote bomen die in de weg konden staan. Het tuinkantoor in Utrecht moest over het woonhuis van de klant heen en stond binnen de kortste keren achter in de tuin. Vervolgens kijkt onze vakman alles nauwkeurig na. Staat de pod water pas, werken de deur en het slot naar toebehoren en wordt de verwarming gecontroleerd. Stekker in het stopcontact en helemaal klaar voor gebruik. Het tuinkantoor kan direct worden ingericht en gebruikt. Je thuiswerkplek is nog nooit zo fijn geweest!

Tuinkantoor in Utrecht
Tuinkantoor in Utrecht

Alles wat je nodig hebt

In deze 6 m2 kan je alles zetten wat je nodig hebt om comfortabel en gefocust te werken. Denk aan een ergonomisch sta-zit bureau, een prettige bureaustoel en voldoende opbergruimte. Ook wordt er geadviseerd om wat groene planten te plaatsen in je werkplek. Daarnaast is decoratie ter personalisatie ook een verstandige keuze. Het is belangrijk om een fijne werkplek te creëren waar je tijdens je werkuren zit.

Er is meer. Wij bouwen ook praktijkruimtes aan huis, gastenverblijven, tuinkamers en tuinkantoren met toilet. Daarnaast willen wij graag toelichten dat we alle tuinkantoren prefab bouwen in onze eigen productiehal in Nistelrode. Hier ben je uiteraard welkom om te komen kijken of er iets voor jou tussen zit.

Ben je ook op zoek naar een tuinkantoor en berging, dan ben je bij OPUS – home office pods aan het juiste adres! Vraag direct een offerte aan of vul de 3D configurator in. Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op InstagramFacebookLinkedInTikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt