Home / Projecten / Tuinkantoor in Waalre

Een tuinkantoor in Waalre wat wordt gebruikt als praktijkruimte aan huis. Het is werkelijk waar een droom hoe deze pod er bij staat. Door het leuke contact met de klant, een spoedige plaatsing en achteraf nog steeds fijn contact te hebben is dit een droomproject. Vele foto’s die we op deze pagina delen hebben we dan ook van de klant ontvangen. Dit vinden wij ontzettend leuk!

Praktijkruimte met toilet

Zoals hierboven al benoemd wordt dit ontwerp ingezet als praktijkruimte aan huis. Deze pod eigenaar is namelijk (creatieve) kindercoach. Een ruime pod met toiletruimte is daarom erg belangrijk. Voldoende ruimte voor de kinderen om hun ding te doen en uiteraard naar het toilet te kunnen tijdens de coachsessie. Een toilet in een praktijkruimte heeft niet alleen comfortabele voordelen maar ook fiscale voordelen. In dit artikel vind je meer informatie over de voordelen van een tuinkantoor met toilet.

Het prefab tuinkantoor in Waalre is gebouwd in onze productiehal in Nistelrode. Wij bouwen de pods daar zodat we alles bij de hand hebben, niet telkens naar de locatie moeten en om de klant zo snel mogelijk het complete tuinkantoor aan te bieden. Ook wordt er wel eens verzocht om een casco tuinkantoor te bouwen. Dan wil de klant het gebouw zelf finetunen en personaliseren.

Praktijkruimte met toilet
Toilet
Praktijkruimte aan huis
Raampartij

De voordelen van een tuinkantoor aan huis

Werken vanuit de achtertuin is voor sommigen een droom en de meest ideale oplossing. Hoe fijn is het om de achterdeur uit te stappen en direct je thuiswerkplek binnen te lopen. Deze klant in Waalre heeft dat geluk en ziet het ook echt als een fantastische oplossing. Nooit meer filerijden, nooit meer veel te hoge huurprijzen betalen en geen droge boterhammetje mee naar het werk.

Deze klant heeft gekozen voor een aantal opties waardoor het tuinkantoor in Waalre is voorzien van:

  • Climate Control System: Een airco systeem waardoor er in de winter en in de zomer comfortabel kan worden gewerkt. Dit is niet alleen fijn voor de kindercoach zelf maar ook voor alle kinderen die op bezoek komen. Een fijne manier om te blijven werken ongeacht het weer.
  • Horizontaal raam: aan de zijkant is gekozen voor een horizontaal raam waardoor de lichtinval blijft maar de afleiding verminderd. Hierdoor kun je niet naar buiten kijken via de zijkant, voor de kinderen een goede oplossing. Dit is tevens een maatwerk optie omdat het geen ‘standaard’ opties is.
  • Toilet: een complete toilet inclusief wandfonteintje, wc rolhouder en wc-borstel. Een aparte ruimte met afzuiging.
  • Openslaande deuren: met lekker weer zet je de deuren open en loop je zo van binnen naar buiten. Ook door de ramen aan de zijkant valt er heerlijk veel licht naar binnen gedurende het hele jaar.

Een aantal opties op een rijtje. Deze klant is heel tevreden over zijn tuinkantoor en dat laat hij zien. We krijgen geregeld een foto op de mail om te laten zien hoe blij ze zijn. De ruimte wordt ook wel eens als tuinkamer gebruikt, daar trekken de kinderen zich terug om even te spelen. Of de eigenaren om de kinderen te ontvluchten 😉 Tijdens een heerlijke zomeravond of in de sneeuw, het tuinkantoor in Waalre staat altijd te stralen!

Praktijkruimte in de tuin
Praktijkruimte in de tuin

Ben je ook ondernemer en denk je na over een tuinkantoor. Wij bieden een aantal voordelen voor jou: een tuinkantoor van OPUS – home office pods kan je leasen! Bekijk de zakelijke voordelen hier. Ben je nog niet overtuigd? Ontdek dan de reviews van pod-eigenaren.

"Wij kwamen bij Opuspod terecht bij de zoektocht naar een vrijstaande kantoor in onze tuin. Het ontwerp sprak ons aan, en ook de mogelijkheden om daarin nog aanpassingen te maken. We zijn altijd zeer goed geholpen in het proces, zowel bij aankoop, neerzetten als nu een jaar later bij wat nazorg. Nog steeds heel erg tevreden met de POD in onze tuin en het team dat het verzorgd heeft. " Tim, Waalre
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt