Home / Projecten / Tuinkantoor in Rotterdam​

Werkruimte in kleine stadstuin

Een te kleine tuin voor een OPUS pod? Dacht het niet! Deze 3 x 2 OPUS pod – beta is de kleinste pod die wij tot nu toe gemaakt hebben maar voelt door zijn openslaande tuindeuren alsnog erg ruim. Door de goede binnen- en buitenverlichting werk je hier overdag én in de avonduren in alle rust. 

Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek en wie komt er nou niet tot rust in deze groene oase? Deze maatwerk oplossing is geleverd in Rotterdam.

Tuinkantoor deuren

De keuze voor openslaande tuindeuren zorgt ervoor dat je in een kleine office pod alsnog een erg ruimtelijk gevoel krijgt. De grote raampartijen draaien hier ook aan bij. Naast openslaande tuindeuren kunnen wij je tuinkantoor ook voorzien van een (dubbele) schuifpui of harmonica deur.

Zo zie je maar weer een 3 x 5 meter OPUS – home office pod is zo gek nog niet. Het biedt een ruimtelijk gevoel en bevat alle elementen die nodig zijn voor een comfortabel gastenverblijf of tiny house. Niets is zo magisch als wakker worden met uitzicht op het bos, waar de vogeltjes fluiten en het zonnetje schijnt!

Ben je direct overtuigd van een tuinkamer en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

"Wauw, ondanks de kleine afmetingen voelt hij toch veel ruimer dan we hadden verwacht" Frans & Erwin, Rotterdam
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt