Home / Projecten / Tuinkantoor in Sterksel

Tuinkantoor met dubbele werkplek

We bouwen onze tuinkantoren steeds groter. Dit komt deels doordat onze klanten het tuinkantoor graag multifunctioneel gebruiken, maar soms ook omdat men niet één maar twee werkplekken wil creëren in de pod.

Voor dit project in Sterksel hebben wij een pod volledig op maat ontworpen zodat deze perfect bij de ruimte tuin past. Door de ramen aan de lage te plaatsen ontstaat er een mooier uitzicht op het groene sedumdak.

Wij zijn flexibel en meedenkend bij alle wensen die je maar hebt met jouw tuinkantoor. Zo was er in dit project de wens om de vloer van een betonlook te voorzien, aansluitend bij de vloer binnenshuis. Na een kleine zoektocht zijn we bij een PVC vloer met betonlook uitgekomen en zo konden wij ook deze wens invullen.

Zo zie je maar weer een 3 x 5 meter OPUS – home office pod is zo gek nog niet. Het biedt een ruimtelijk gevoel en bevat alle elementen die nodig zijn voor een comfortabel gastenverblijf of tiny house. Niets is zo magisch als wakker worden met uitzicht op het bos, waar de vogeltjes fluiten en het zonnetje schijnt!

Ben je direct overtuigd van een tuinkamer en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Tuinkantoor in Sterksel
Avondverlichting OPUS – home office pod
"Thomas en Roy hebben ons in het hele proces goed begeleid, en stonden altijd klaar voor vragen en opmerkingen. Het hele ontwikkelproces is soepel verlopen en alles was bespreekbaar. We kregen regelmatig updates en zelfs af en toe een foto van hoe het er uit zag. En onze wens om met twee personen tegelijk in de POD te kunnen werken: dat bevalt meer dan prima!" Jogchum, Sterksel
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt