Home / Projecten / Tuinkantoor in Voorburg

Tuinkantoor met bijpassende berging

Vaak komen onze tuinkantoren in plaats van een bestaand gebouw of tuinhuis in de tuin. Wie heeft er geen ruimte in zijn tuin voor tuinmeubels, kussens en de grasmaaier? Zo ook deze klant, met een tuinkantoor in Voorburg, waar óók het bestaande tuinhuis aan vervanging toe was.

Omdat we geen uitdaging uit de weg gaan hebben we voor deze klant daarom een nieuwe bijpassende berging gebouwd in dezelfde stijl als de OPUS pod. Een mooi totaal project.

Climate control systeem – Tuinkantoor in Voorburg

Dit tuinkantoor is voorzien van een climate control systeem, enkele schuifpui en onze karakteristieke verticale ramen in de zijwand. Ook rusten wij onze home offices sinds kort standaard uit met een antraciet gekleurde hemelwaterafvoer, welke goed kleurt bij de kozijnen en het stalen vloerframe.

Zo zie je maar weer een 3 x 5 meter OPUS – home office pod is zo gek nog niet. Het biedt een ruimtelijk gevoel en bevat alle elementen die nodig zijn voor een comfortabel gastenverblijf of tiny house. Niets is zo magisch als wakker worden met uitzicht op het bos, waar de vogeltjes fluiten en het zonnetje schijnt!

Ben je direct overtuigd van een tuinkamer en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

"Top bedrijf met een top service! " Adinda, Voorburg
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt