Home / Projecten / Tuinkantoor in Waalwijk

Werken te midden in het groen is natuurlijk al prachtig. Werken te midden in het groen én aan het water is mogelijk nog beter. Bij dit project van een tuinkantoor in Waalwijk kwam aardig wat maatwerk kijken. Door de aflopende tuin richting het water zijn hebben wij voor een oplossing met schroeffundering gekozen om dit hoogte verschil “weg te werken”. Het Climate Control systeem is vervolgens na plaatsing van de pod pas geinstalleerd zodat we deze op het laagste punt aan het water konden plaatsen, de plek waar deze het minst opvalt en/of in de weg zit.

Dit tuinkantoor zoekt op verschillende manieren de verbinding met de tuin en de natuur. Allereerst natuurlijk door de raampartij richting het water. Vervolgens heeft deze klant er voor gekozen om ons ‘voorportaal’ te verlengen met een vlonder gemaakt van hetzelfde hout. Door dit thuiskantoor vervolgens te voorzien van een dubbel schuifpui creër je met deze combinatie een prachtige multifunctionele buitenruimte.

Comfortabel tuinkantoor in Waalwijk

Zoals gezegd is dit kantoor in tuin voorzien van een climate control systeem. Een systeem dat naast verwarmen en verkoelen ook kan ontvochtigen. Zo werk je altijd in een, door jou zelf te bepalen, prettig werk klimaat. Een climate control systeem regelt drie verschillende elementen: temperatuur, ventilatie en isolatie. Wanneer deze allemaal op pijl zijn, wordt het ideale klimaat gerealiseerd waardoor je prettig kan werken. Deze klant heeft een tuinkantoor in Waalwijk met een climate control systeem. 

Het resultaat in Waalwijk mag er wezen. Deze klant besloot bij het plaatsen van het tuinkantoor ook direct de tuin aan te pakken, een keuze die wij allemaal maar kunnen toejuichen omdat je op deze manier naast de nodige voorbereidingen ook direct de pod prachtig kunt laten integreren in een (nieuw) tuinontwerp.

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

Vraag onze brochure aan of vul de 3D configurator in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bekijk onze social kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt