Alpha

Het perfecte tuinkantoor met luxe afwerking

Werk thuis met focus. Met dit model kies je voor een tuinkantoor dat voorzien is van alle gemakken. Deze OPUS pod is in verschillende maten beschikbaar, zo is er voor elk formaat tuin een geschikt tuinkantoor.

  • Toegangsdeur aan de korte zijde van het tuinkantoor
  • Kenmerkende hoge ramen aan zijkant
  • Volledig afgewerkt óf casco
  • Maatwerk mogelijk
  • Beschikbaar vanaf €22.900
Luxe tuinkantoor in SchagenTuinkantoor Opus Pod NijmegenTuinkantoor Opus Pod AmsterdamTuinkantoor Nijmegen Opus PodTuinkantoor Opus Pod BinnenzijdeTuinkantoor Opus Pod EverdingenOpus Pod als tiny house in de Veluwe
1 / 7
Luxe en volledige afwerking

Specificaties

Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden met onze pods? Ontdek Zakelijk
Meer informatie over de pods?
Ontvang prijsindicatie
Bekijk de pods in het echt

Hoe werkt het?

Ontdek in vier stappen hoe wij een OPUS pod voor je realiseren.
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Veelgestelde vragen

Ja, binnen bepaalde kaders. De volledige productie vindt plaatst in eigen beheer (excl. productie van staal en glas). Dit maakt ons zeer flexibel in het kunnen voorzien in alle mogelijke wensen. Zowel op het gebied van afmetingen, vormgeving, voorzieningen (als sanitair), materiaalkeuze als inrichting is maatwerk mogelijk. Op dit moment bouwen wij niet groter dan 8,00m bij 4,00m.

Transport en installatiekosten zijn de enige kosten die niet standaard in onze prijs zitten. Dit komt doordat dit erg locatie afhankelijk is. Het type kraan, en daarmee de kosten, dat nodig is om een pod over een schutting te tillen is heel anders dan een kraan die de pod over een woning of appartementencomplex kan takelen.

Onze pods zijn standaard voorzien van een elektrisch verwarmingspaneel. Optioneel is te kiezen voor de upgrade naar Vloerverwarming en/of Climate Control systeem wat zowel kan verwarmen, verkoelen als ontvochtigen. In alle gevallen is de klimaatbeheersing met WiFi te sturen. Wel zo comfortabel om alvast de pod alvast op een fijne temperatuur te hebben, voor je binnenstapt.

Ja, wij leveren de pod plug & play op. Wij sluiten de door jou voorbereide stroom- en/of internetkabel aan en checken of alles naar behoren werkt. Jij kunt dus direct aan het werk of starten met inrichten. Diezelfde dag kun jij nog genieten van je pod.

Onze pods worden prefab gebouwd, wat betekent dat deze volledig opgebouwd en afgemonteerd worden in onze eigen productiehal. Deze duurzame vorm van bouwen zorgt er tevens voor dat jij niet wekenlang bouwvakkers over de vloer hebt en dat het productieproces volledig vochtvrij plaatsvindt. Tijdens het gehele proces van productie ben je van harte welkom om eens te komen kijken in onze productiehal. Een afspraak in plannen kan hier.

Wat betreft de fundering werken we in de basis op 3 manieren.

  1. Door middel van zware gewapende funderingstegels
  2. Door middel van schroeffundering
  3. Op een bestaande fundering, mits deze aan de nodige eisen voldoet

De keuze hierin is mede afhankelijk van de ondergrond op jouw adres. Zo kunnen we bij een stevige zandgrond gebruik maken van funderingstegels, maar adviseren we bij nattere ondergronden gebruik te maken van schroeffundering. Neem contact met ons op voor advies op maat. Wij helpen en ontzorgen graag.

Het Alpha model en de service van OPUS zijn beoordeeld met een 9.8

Wat onze klanten over ons zeggen. Bekijk alle reviews
TrustpilotGoogle

Bezoek onze productiehal

Onze pods zijn in het echt nog mooier dan op de foto's. We nodigen je graag uit om onze pods te komen bekijken.

location Grote Heide 12, Nistelrode

Productiehal